+31 (0)6 22 10 82 94 info@lovestories-weddings.nl

Meet Denise

Nieuwsgierig wie er schuilt achter Love Stories? Ik stel mijzelf graag aan jullie voor!

The weddingplanner

Omdat de rol als weddingplanner direct aanvoelde als een ‘match made in heaven’, begon ik vol overtuiging aan mijn nieuwe avontuur! Ik wist het zeker, dit is mij op het lijf geschreven!

Als hopeloze romanticus en een ‘sucker for love’ voelt de trouwwereld als thuis. Ik kan het omschrijven als een grote speeltuin waarin ik op mijn best ben. Het was dus ook helemaal niet gek, dat ik na het organiseren van mijn eigen bruiloft geen afscheid kon nemen van dit mooiste vak. Iets wat echt bij mij past en waar mijn hart letterlijk sneller van gaat kloppen.

Het gevoel van de liefde, de stralende ogen en het organiseren van jullie mooiste dag, is waar ik gelukkig van word! Hoe geweldig is het dat ik mag bijdragen aan de mooiste dag van jullie leven en dat ik de geluksvogel ben die van een passie haar werk heeft mogen maken.

Ik sta voor je klaar, ben hulpvaardig en zorgzaam. Ik hou van aanpakken, maak het verschil en zet die stap extra. Dit in combinatie met een dosis positiviteit & perfectionisme zorgt ervoor dat iedere samenwerking een succes wordt.

Logo Love Stories weddings & events